06-212 363 61 info@praktijkschmitz.nl

vaak moe en geen idee wat u eraan kunt doen?

Bel voor
gratis advies!

Vaak moe? Misschien is dit de reden…

Vermoeidheid is een steeds groter wordend probleem. Waarom ben ik zo moe? Vragen veel klanten mij. Vermoeidheid  kan vele oorzaken hebben. Je kunt lichamelijk moe zijn of emotioneel moe. Je kunt moe zijn omdat je slecht slaapt, omdat je stress hebt of omdat je veel aan je hoofd hebt. Het kan ook zijn dat je een allergie of ziekte onder de leden hebt wat je lichaam lastig vind om op te lossen.

Wanneer je immuunsysteem tegen een ziekte vecht kost dat veel energie. Je weerstand wordt minder en je lichaam kan minder aan. Het is dan ook niet zo gek dat bijna elke ziekte of aandoening met vermoeidheid samen gaan.

Bij ziektes kun je bijvoorbeeld denken aan een verkeerde hormoon huishouding, hormonen reguleren namelijk je energiepeil, je stofwisseling en immuunsysteem. Maar hormonen bepalen ook hoe je je voelt.

Het kan ook zijn dat u ontstekingen heeft of een andere vorm van foute micro organismen. Foute beestjes onderdrukken uw immuunsysteem, waardoor uw energie afneemt. Misschien heeft u ook darmproblemen of huidklachten? Jeuk misschien, dit zijn ook tekenen van foute micro organismen.

Ook van allergieën en hooikoorts kun je moe raken. Niet alleen emotioneel maar ook lichamelijk. Foute micro organismen vallen je energie aan, waardoor het lichaam moe wordt en klachten toenemen. Het is natuurlijk logisch dat als het lichaam ziek is, dat dat energie kost.

 Ook andere klachten kunnen lijden tot vermoeidheid . Een aanhoudende rugpijn evenals migraine, kiespijn, maag- en darmklachten etc.

 

Dan is er ook nog het verschil tussen moe zijn en moe voelen. Maar hoe  weet je nu waarom je moe bent? Hoe kom je daarachter en wat kun je daar aan doen?

Hoe behandelen wij vermoeidheid?

De meeste vermoeidheden zijn naar mijn mening eenvoudig op te zoeken en op te lossen. Hoe? Om te achterhalen waar de vermoeidheid vandaan komt doen wij een meting waarbij wij de meridianen doormeten op energie niveau. We plakken wat kabeltjes op handen en voeten en in ca 40 minuten wordt het lichaam doorgemeten. Tijdens deze meting zit u in een relax stoel. De meting doet geen pijn en is niet intensief. Metingen worden gedaan vanaf een jaar of 5.

Ten slot kijken we ook of u last heeft van aardstralen in uw woning. Aardstralen zijn slecht voor de gezondheid, kan veel emotionele en fysieke ongemakken veroorzaken. Straling heeft invloed op veel slaapproblemen. Al deze klachten kunnen we voor u opsporen en oplossen. Behandeling is dan ook geschikt voor alle leeftijden.

Bel of mail voor gratis advies!

Wat kunnen we voor u doen?

Wij bij praktijk Schmitz bieden behandelingen aan op basis van natuurgeneeskunde. Onze doelstelling is het opsporen van het probleem en deze te behandelen vanuit de basis. Zodat klachten in ieder geval voor 80% verdwijnen en weg blijven.

Wilt u gratis advies?

 

Allergieën

Ee allergische reactie is je immuunsysteem die onterecht reageert...

Lees meer

Hooikoorts

Hooikoorts is een veel voorkomend probleem in ons land...

Lees meer

 

Eczeem

Eczeem is een vervelende huidaandoening die veel vormen kan komen...

Lees meer

 

Afvallen

Helemaal klaar met het diëten en zie je bijna geen verschil...

Lees meer

 

Frequentie therapie

Raymedies zijn de nieuwste ontwikkelingen op gebied...

Lees meer

 

Lichttherapie

Licht is de basis van al het leven. Bekend is dat kleur ook...

Lees meer

Mevr. de Boer

Tot mijn vreugde, totaal geen allergische klachten meer.. bedankt!

DHR. Teunissen

Ik wil graag een hond maar weet dat ik daar allergisch voor ben, na allergie behandeling blijk ik hier helemaal vanaf te zijn, de hond is inmiddels in huis.

DHR. Sanders

Ik ben hier geweest aangezien ik sinds mijn jeugd al last heb van hooikoorts. Na twee keer de behandeling met de koffer, ben ik geheel klachtenvrij.

Heb je nog vragen?

neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liesbeth Schmitz

Eigenaresse Allergiecentrum praktijk Schmitz
Haaksbergen / Deventer

Bedrijfsgebouw

De Steupel

Bouwstraat 9 a

7483 PE Haaksbergen

  06-212 363 61

  

Bedrijfsgebouw

IJsselwinde

Keulenstraat 8

7418 ET Deventer

Allergieën

Hooikoorts

Eczeem

Voedselallergie

Lichttherapie

Frequentietherapie

Zorgverzekeraar

Slaapproblemen

Stress

Huidklachten