fbpx

vaak moe en geen idee wat je eraan kunt doen?

vraag
gratis advies!

Vaak moe? Misschien is dit de reden…

Vermoeidheid  kan vele oorzaken hebben. Je kunt lichamelijk moe zijn of emotioneel moe. Je kunt moe zijn omdat je slecht slaapt, omdat je stress hebt of omdat je veel aan je hoofd hebt. Het kan ook zijn dat je een allergie of ziekte onder de leden hebt wat je lichaam lastig vindt om op te lossen.

Wanneer je immuunsysteem tegen een ziekte vecht kost dat veel energie. Je weerstand wordt minder en je lichaam kan minder aan. Het is dan ook niet zo gek dat bijna elke ziekte of aandoening met vermoeidheid samen gaat.

Bij ziektes kan de basis liggen in een verstoorde hormoonhuishouding. Hormonen reguleren namelijk je energiepeil, je stofwisseling en immuunsysteem. Hormonen bepalen ook hoe je je voelt.

Het kan ook zijn dat je ontstekingen hebt. Dit kan worden veroorzaakt door micro organismen die niet in je lichaam thuis horen. Zij onderdrukken jouw immuunsysteem, waardoor je energie afneemt. Zaken als darmproblemen, huidklachten en jeuk kunnen ook door deze micro organismen worden veroorzaakt.

Ook van allergieën en hooikoorts kun je moe raken. Niet alleen emotioneel, maar ook lichamelijk. Foute micro organismen vallen je energie aan, waardoor het lichaam moe wordt en klachten toenemen. Het is natuurlijk logisch dat als het lichaam ziek is, dat energie kost.

Ook andere klachten kunnen leiden tot vermoeidheid . Een aanhoudende rugpijn evenals migraine, kiespijn, maag- en darmklachten etc.

 

Dan is er ook nog het verschil tussen moe zijn en moe voelen. Maar hoe  weet je nu waarom je moe bent? Hoe kom je daarachter en wat kun je daar aan doen?

Hoe behandelen wij vermoeidheid?

De meeste vermoeidheden zijn eenvoudig op te zoeken en op te lossen. Hoe? Om te achterhalen waar de vermoeidheid vandaan komt, doen wij een meting waarbij wij de meridianen doormeten op energieniveau. We plakken wat kabeltjes op handen en voeten en in circa 40 minuten wordt het lichaam doorgemeten. Tijdens deze meting zit je in een relaxstoel. De meting doet geen pijn en is niet intensief. Metingen worden gedaan vanaf een jaar of 5.

Ten slot kijken we ook of je last hebt van aardstralen in je woning. Aardstralen zijn slecht voor de gezondheid en kunnen veel emotionele en fysieke ongemakken veroorzaken. Straling heeft invloed op veel slaapproblemen. Al deze klachten kunnen we voor je opsporen en oplossen. Behandeling is dan ook geschikt voor alle leeftijden.

Vraag gratis advies!

Wat kunnen we voor je doen?

Praktijk Schmitz biedt behandelingen aan op basis van natuurgeneeskunde. Ons doel is het opsporen van het probleem en dit vervolgens te behandelen vanuit de basis. Het streven is dat klachten voor 80% tot 100% verdwijnen en weg blijven.

Wil je gratis advies?

 

Allergieën

Een allergische reactie is je immuunsysteem dat onterecht reageert...

Lees meer

Hooikoorts

Hooikoorts is een veel voorkomend probleem in ons land...

Lees meer

 

Eczeem

Eczeem is een vervelende huidaandoening die veel vormen kan komen...

Lees meer

 

Afvallen

Helemaal klaar met het diëten en zie je bijna geen verschil...

Lees meer

 

Frequentie therapie

Raymedies zijn de nieuwste ontwikkelingen op gebied...

Lees meer

 

Lichttherapie

Licht is de basis van al het leven. Bekend is dat kleur ook belangrijk is.

 

Mevr. de Boer

Tot mijn vreugde, totaal geen allergische klachten meer.. bedankt!

DHR. Teunissen

Ik wil graag een hond maar weet dat ik daar allergisch voor ben, na allergie behandeling blijk ik hier helemaal vanaf te zijn, de hond is inmiddels in huis.

DHR. Sanders

Ik ben hier geweest aangezien ik sinds mijn jeugd al last heb van hooikoorts. Na twee keer de behandeling met de koffer, ben ik geheel klachtenvrij.

Heb je nog vragen?

neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liesbeth Schmitz

Eigenaresse Allergiecentrum Praktijk Schmitz
Haaksbergen 

Allergiecentrum 

Praktijk Schmitz

Maatweg 25

7482 SP  Haaksbergen

  06-212 363 61

  info@praktijkschmitz.nl

KvK-nr: 57412359

Btw-nr: NL001406250892