fbpx
06-212 363 61 info@praktijkschmitz.nl

Vragen? Bel of mail gerust!

Zonder shakes, Diëten of pillen

Afvallen

Ook moe van afvalprogramma’s die niet werken? Of klaar met jojo-diėten? Breng jij ook uren door in de sportschool en zie je nauwelijks verschil?

Je bent niet de enige!. De meeste mensen raken gefrustreerd door de minimale effecten van de laatste afvaltrends. Het is daarom tijd voor een afvalprogramma dat rekening houdt met het waarom van het aankomen en van falende dieetprogramma’s en pillen.

 

SP6

SP6 is een compleet nieuwe manier van succesvol afvallen. Alleen SP6 richt zich op de oorzaak van het aankomen door te helpen met het beheersen van de eetlust en te voorkomen van de bekende ontsporingen (vreetbuien) daarvan. Een gereguleerde eetlust zal maken dat je voldoende hebt aan normale porties en minder geneigd bent om ongezond te snacken. Op deze wijze verandert je gebruikelijke, slopende afvalrace in een eenvoudig vol te houden gewichtsbeheersing.

SP6 is een zelfhechtende Patch of ook wel pleister genoemd. Deze maakt gebruikt van de principes van acupunctuur om zachtjes punten op het lichaam
te stimuleren die al duizenden jaren worden gebruikt om eetlust in balans te brengen.

Het resultaat is een natuurlijke afname van honger en “lekkere trek” zonder enige drugs, stimulerende middelen of naalden die het lichaam binnengaan.

Afvallen zonder dieet na vakantie

De zomervakantie zit er voor de meest mensen weer op. Vakantie staat voor genieten en lekker doen waar je zin in hebt. Dat heeft meestal ook z’n invloed op ons eetgedrag. We nemen tijdens de vakantie vaak elke dag een wijntje. We eten lekker uitgebreid en snoepen tussendoor. En dan kom je terug van vakantie, stapt op de weegschaal en ziet tot je ergernis dat je flink aangekomen bent.

Op dat moment wil je er gelijk werk van maken om deze extra pondjes eraf te krijgen en bij voorkeur ook die extra kilo’s die er al voor de vakantie aan zaten.

Vaak moet al dat extra vet er zo gauw mogelijk af, maar waarom laten we het toch zo ver komen en op welke manier kunnen we het beste deze extra kilo’s kwijt raken. Is diëten wel zo goed voor ons lichaam? Vaak worden deze extra kilo’s aangevallen met een crash dieet. Even aan de shakes en het lichaam uithongeren en dan zijn die kilo’s zo weg, denken de meeste mensen.

 

Maar is dat wel zo? Het antwoord daarop is: NEE

Uiteraard raak je wel veel gewicht kwijt op deze manier, maar dit is helaas niet permanent. Door deze vorm van diëten wordt de hormoonhuishouding verstoord en werk je het jojo effect in de hand. Het lichaam is namelijk ingesteld op overleven en als het lichaam te weinig energie krijgt zal het lichaam dit ervaren als voedselschaarste en alles wat er binnenkomt direct opslaan als vet (als voorraad)

Vaak hoor ik mijn klanten zeggen maar ik eet bijna niets, ze denken dat als je maar weinig calorieën eet je afvalt maar zo simpel is dat niet. Door langere tijd weinig calorieën te eten, ziet het lichaam dit als hongersnood en zal alles wat binnenkomt opslaan als vet.

Wat kunnen we voor je doen?

Praktijk Schmitz biedt behandelingen aan op basis van natuurgeneeskunde. Ons doel is het opsporen van het probleem en dit vervolgens te behandelen vanuit de basis. Het streven is dat klachten voor 80% tot 100% verdwijnen en weg blijven.

Wil je gratis advies?

 

Allergieën

Ee allergische reactie is je immuunsysteem die onterecht reageert...

Lees meer

Hooikoorts

Hooikoorts is een veel voorkomend probleem in ons land...

Lees meer

 

Eczeem

Eczeem is een vervelende huidaandoening die veel vormen kan komen...

Lees meer

 

Afvallen

Helemaal klaar met het diëten en zie je bijna geen verschil...

Lees meer

 

Frequentie therapie

Raymedies zijn de nieuwste ontwikkelingen op gebied...

Lees meer

 

Lichttherapie

Licht is de basis van al het leven. Bekend is dat kleur ook...

Lees meer

Mevr. de Boer

Tot mijn vreugde, totaal geen allergische klachten meer.. bedankt!

DHR. Teunissen

Ik wil graag een hond maar weet dat ik daar allergisch voor ben, na allergie behandeling blijk ik hier helemaal vanaf te zijn, de hond is inmiddels in huis.

DHR. Sanders

Ik ben hier geweest aangezien ik sinds mijn jeugd al last heb van hooikoorts. Na twee keer de behandeling met de koffer, ben ik geheel klachtenvrij.

Heb je nog vragen?

neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liesbeth Schmitz

Eigenaresse Allergiecentrum Praktijk Schmitz
Haaksbergen / Deventer

Bedrijfsgebouw

De Steupel

Bouwstraat 9 a

7483 PE Haaksbergen

  06-212 363 61

  info@praktijkschmitz.nl

Bedrijfsgebouw

IJsselwinde

Keulenstraat 8

7418 ET Deventer

KvK-nr: 57412359

Btw-nr: NL001406250892