fbpx

Vragen? Bel of mail gerust!

 verantwoord afvallen

Afvallen

Ook moe van afvalprogramma’s die niet werken? Of klaar met jojo-diėten? Breng jij ook uren door in de sportschool en zie je nauwelijks verschil?

Je bent niet de enige! De meeste mensen raken gefrustreerd door de minimale effecten van de laatste afvaltrends. Het is daarom tijd voor een afvalprogramma dat rekening houdt met het waarom van het aankomen en van falende dieetprogramma’s en pillen.

 

Een stabiele hormoonbalans

Je hormonen in balans is een belangrijke basis om af te vallen. Hormonen bepalen namelijk of je vet opslaat of verbrandt. Als je hormonen niet in evenwicht zijn, kom je snel aan. Pas als de balans is hersteld, kun je ook afvallen. Dat kan op een verantwoorde manier met onder andere de juiste voedingssupplementen.

Hormoonbalansmeting

Met het doormeten van de hormoonfrequenties brengen wij jouw hormoonhuishouding in beeld. Hiervoor worden enkele temperatuursensoren op handen en voeten geplakt. Je voelt hier verder niets van. De meting duurt circa 45 minuten. Op basis van de uitkomsten stellen wij je behandelplan op.

Behalve dat je afvalt, zul je je ook fitter voelen en heb je meer energie.

 

 

Afvallen

LeanShake is een maaltijdvervangend product speciaal ontworpen ter vervanging van één of meer maaltijden per dag voor het verliezen of behouden van gewicht. Het is een voedzame maaltijd geformuleerd met de beste beschikbare ingrediënten; hoogwaardige eiwitten, vijf dieetvezels, verschillende vetzuren en 25 verschillende vitaminen en mineralen. Het voorziet je van alle voeding die jouw lichaam nodig heeft terwijl het minder calorieën bevat dan je normale maaltijd.

Spieren opbouwen

Eiwitten dragen bij aan de groei van de spiermassa tijdens het trainen. LeanShake wordt geformuleerd met de beste beschikbare eiwitten op de markt. Verscheidene mineralen en ook een aantal van de vitaminen hebben gezondheidsclaims met betrekking tot een normale spierfunctie. LeanShake kan ook worden geconsumeerd als een extra maaltijd voor of na lichaamsbeweging/training.

 

Breng je darmen in evenwicht

De dieetvezels in Leanshake zijn hetzelfde als in ZinoBiotic en stimuleren de groei van goede bacteriën in alle delen van de dikke darm. De goede bacteriën hebben dieetvezels nodig als voedsel om gezond te blijven en zich te ontdoen van minder gewenste bacteriën . De goede bacteriën dragen bij aan veel belangrijke lichaamsfuncties, zoals verwerken van onverteerd voedsel, de productie van vitaminen en het bijhouden van ons immuunsysteem.
Gezonde darmen zijn essentieel voor een gezond lichaam.

Zinzino Leanshake

Zinzino LeanShake is een heerlijke en gezonde maaltijdvervanging om af te vallen. Gebruik het om vet te verliezen, spieren op te bouwen en tegelijkertijd je microbioom in evenwicht te brengen, voor de gezondheid van de darmen.

Leanshake bevat veel eiwitten en voedingsvezels en bevat vitaminen, mineralen en allerlei andere voedingsstoffen.
Het is vrij van gluten en soja en bevat alleen natuurlijke smaakstoffen. Kies tussen twee heerlijke smaken chocolade en aardbeien of als je voorkeur hebt voor vegan shake kan je kiezen tussen vanille en bessen.

Belangrijkste voordelen:

  • Gewicht verliezen
  • Spieren opbouwen
  • Evenwicht in je darmen
  • Ultra lage glycemische index/glycemische lading
  • Rijk aan proteïne met melk proteïne concentraat, weiproteïne-concentraat en collageen peptiden
  • Rijk aan vezels met het Zinobiotic-vezelmengsel 223 kcal per portie
  • Zoetstoffen en smaken uit natuurlijke bronnen
  • Glutenvrij
  • Bron van 25 andere vitaminen en mineralen

 

 

Wat kunnen we voor je doen?

Praktijk Schmitz biedt behandelingen aan op basis van natuurgeneeskunde. Ons doel is het opsporen van het probleem en dit vervolgens te behandelen vanuit de basis. Het streven is dat klachten voor 80% tot 100% verdwijnen en weg blijven.

Wil je gratis advies?

 

Allergieën

Een allergische reactie is je immuunsysteem dat onterecht reageert...

Lees meer

Hooikoorts

Hooikoorts is een veel voorkomend probleem in ons land...

Lees meer

 

Eczeem

Eczeem is een vervelende huidaandoening die veel vormen kan komen...

Lees meer

 

Afvallen

Helemaal klaar met het diëten en zie je bijna geen verschil...

Lees meer

 

Frequentie therapie

Raymedies zijn de nieuwste ontwikkelingen op gebied...

Lees meer

 

Lichttherapie

Licht is de basis van al het leven. Bekend is dat kleur ook belangrijk is.

 

Mevr. de Boer

Tot mijn vreugde, totaal geen allergische klachten meer.. bedankt!

DHR. Teunissen

Ik wil graag een hond maar weet dat ik daar allergisch voor ben, na allergie behandeling blijk ik hier helemaal vanaf te zijn, de hond is inmiddels in huis.

DHR. Sanders

Ik ben hier geweest aangezien ik sinds mijn jeugd al last heb van hooikoorts. Na twee keer de behandeling met de koffer, ben ik geheel klachtenvrij.

Heb je nog vragen?

neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liesbeth Schmitz

Eigenaresse Allergiecentrum Praktijk Schmitz
Haaksbergen 

Allergiecentrum 

Praktijk Schmitz

Maatweg 25

7482 SP  Haaksbergen

  06-212 363 61

  info@praktijkschmitz.nl

KvK-nr: 57412359

Btw-nr: NL001406250892