fbpx

Behandelmethoden

Volledig pijnloos

Bewezen succes

Behandelmethoden

Verbeter je gezondheid met wetenschappelijke metingen en supplementen van Allergiecentrum Schmitz. Allergiecentrum Schmitz werkt met verschillende meetsystemen. 

Raymedy therapie

Een unieke therapievorm gebaseerd op de kennis over de energiebanen in het lichaam, waar ook de acupunctuur gebruik van maakt. Raymedy gebruikt moderne meet- en behandelapparatuur en zelf ontwikkelde software om energetische disbalansen op te sporen en te behandelen.

Dit gebeurt op celniveau. Behandeling is eenvoudig, snel en pijnloos. Behandeling is voor alle leeftijden.

Raymedy lichttherapie helpt goed tegen alle overgevoeligheden. Licht zorgt ervoor dat het lichaam en geest weer in balans komen.

Licht is de basis van al het leven
Van oudsher is bekend dat elke kleur een specifieke energie afgeeft en een specifiek effect heeft. Kleuren zijn net zo’n essentiële voedingsbron als vitaminen en mineralen.

Hoe wordt lichttherapie uitgevoerd?
Met een lichtpen raken we de blote huid aan op specifieke acupunctuurpunten, om die specifieke kleuren – licht – energie over te brengen. De behandeling met de lichtpen is zeer effectief voor de meridianen en de chakra’s. Kleurenlichttherapie behandelt op celniveau en wordt gebruikt voor alle vormen van overgevoeligheden en allergieën. Maar ook voor klachten als burn-out, stress en/of hormoon klachten wordt deze therapie gebruikt.

De behandeling is pijnloos.

Smartpulse

De Smartpulse meet de conditie van bloedvaten en de fysieke emotionele stress. Door het kleine apparaat 3 minuten op de wijsvinger te plaatsen zijn de meetgegevens direct zichtbaar op je smartphone of PC via de bijbehorende app.

De Smartpulse is gebruiksvriendelijk, snel en pijnloos.

Bioresonantietherapie m.b.v. Diamond Shield Zapper

De Diamond Shield Zapper is een handig en handzaam apparaat dat zwakke elektrische stroom door het lichaam stuurt. De frequenties hebben een onschadelijkmakend effect op vele ziekteverwekkers, zoals parasieten, bacteriën en virussen. Hierdoor is behandeling van bijna alle ziekten en aandoeningen mogelijk. Het grote voordeel is dat de zapper toegankelijk is voor iedereen. Hij is makkelijk mee te nemen en bijna op elk moment te gebruiken.

Zinzino Balance Test

Zinzino’s BalanceTest is een eenvoudige zelftest voor het analyseren van de vetzuren in capillair bloed dat uit een vingertop verkregen wordt met behulp van de Gedroogde Bloeddruppel- (Dried Blood Spot, DBS) techniek. Een DBS is wetenschappelijk bewezen net zo nauwkeurig te zijn als een veneus bloedmonster wanneer vetzuren geanalyseerd moeten worden. Het enige wat nodig is, zijn enkele druppels bloed uit de vingertop op een Whatman®-filterpapier en het is in minder dan een minuut klaar.

Zinzino producten

Zinzino biedt de beste, wetenschappelijk bewezen voedingssupplementen, huidverzorging- en lifestyleproducten. Zinzino’s hoogwaardige producten, die altijd worden getest, hebben een duidelijk positieve impact op de gezondheid.

Wat kunnen we voor je doen?

Praktijk Schmitz biedt behandelingen aan op basis van natuurgeneeskunde. Ons doel is het opsporen van het probleem en dit vervolgens te behandelen vanuit de basis. Het streven is dat klachten voor 80% tot 100% verdwijnen en weg blijven.

Wil je gratis advies?

 

Allergieën

Een allergische reactie is je immuunsysteem dat onterecht reageert...

Lees meer

Hooikoorts

Hooikoorts is een veel voorkomend probleem in ons land...

Lees meer

 

Eczeem

Eczeem is een vervelende huidaandoening die veel vormen kan komen...

Lees meer

 

Afvallen

Helemaal klaar met het diëten en zie je bijna geen verschil...

Lees meer

 

Frequentie therapie

Raymedies zijn de nieuwste ontwikkelingen op gebied...

Lees meer

 

Lichttherapie

Licht is de basis van al het leven. Bekend is dat kleur ook belangrijk is.

 

Mevr. de Boer

Tot mijn vreugde, totaal geen allergische klachten meer.. bedankt!

DHR. Teunissen

Ik wil graag een hond maar weet dat ik daar allergisch voor ben, na allergie behandeling blijk ik hier helemaal vanaf te zijn, de hond is inmiddels in huis.

DHR. Sanders

Ik ben hier geweest aangezien ik sinds mijn jeugd al last heb van hooikoorts. Na twee keer de behandeling met de koffer, ben ik geheel klachtenvrij.

Heb je nog vragen?

neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liesbeth Schmitz

Eigenaresse Allergiecentrum Praktijk Schmitz
Haaksbergen 

Allergiecentrum 

Praktijk Schmitz

Maatweg 25

7482 SP  Haaksbergen

  06-212 363 61

  info@praktijkschmitz.nl

KvK-nr: 57412359

Btw-nr: NL001406250892