06-212 363 61 info@praktijkschmitz.nl

klaar met Hoofdpijn of migraine? Kom dan nu in actie!

Bel voor een
gratis intake!

Regelmatig hoofdpijn of migraine?

Migraine of clusterhoofdpijn? Regelmatig terugkerende hoofdpijn kan van grote invloed zijn op uw dagelijkse functioneren. Zeker bij hevige vormen als migraine en clusterhoofdpijn, maar ook bij andere vormen van hoofdpijn. Deze klachten worden vaak veroorzaakt door een verstoorde hormoonhuishouding en zijn meestal erg goed te behandelen. Over het algemeen kunnen wij u in 1 tot 3 behandelingen van uw klachten afhelpen.

Onze moderne (pijnloze) behandelmethode maakt gebruik van:

  • hormoon- en overgevoeligheidsmeting
  • detoxpleisters
  • lichttherapie

Met ons meetsysteem brengen wij uw hormoonhuishouding in beeld. Uw lichaam wordt doorgemeten via de meridianen. Vervolgens worden  middels een grafiek uw blokkades in beeld gebracht. Op basis van de uitkomsten van de grafiek gaan wij verder behandelen. Overigens is een meting compleet pijnloos. Er worden bij de meting zes kabeltjes op handen en voeten geplakt en een kleine lichtpen onder uw navel gezet, maar hier voelt u niets van. Geen enkele behandeling doet pijn of is vervelend. Tijdens de behandeling zit u in een relaxstoel. Vervolgens krijgt u speciale detoxpleisters mee die worden ingezet om uw lichaam te ontgiften. Deze plakt u een aantal dagen in specifieke volgorde op verschillende punten van uw lichaam.

Lichttherapie bestaat uit klein licht en groot licht. Bij klein licht meten we met een meetpen uw meridianen door. Uw lichaam geeft aan waar blokkades zitten. Die blokkades worden met behulp van een lichtpen behandeld. Bij de lichtbehandeling  wordt gebruik gemaakt van acupuntctuurpunten. Echter gebruiken wij geen naalden. U wordt op celniveau gereset. Groot licht maakt gebruik van een grotere lamp met verschillende kleuren licht. Het principe is ook hier dat wij u behandelen via diverse acupunctuurpunten om uw lichaam in balans te brengen. Licht werkt  bij groot licht ook op celniveau . Deze behandeling zetten wij in bij alle allergieën en emotionele en hormonale disbalans.

 

Wat kunnen we voor u doen?

Wij bij praktijk Schmitz bieden behandelingen aan op basis van natuurgeneeskunde. Onze doelstelling is het opsporen van het probleem en deze te behandelen vanuit de basis. Zodat klachten in ieder geval voor 80% verdwijnen en weg blijven.

Wilt u gratis advies?

 

Allergieën

Ee allergische reactie is je immuunsysteem die onterecht reageert...

Lees meer

Hooikoorts

Hooikoorts is een veel voorkomend probleem in ons land...

Lees meer

 

Eczeem

Eczeem is een vervelende huidaandoening die veel vormen kan komen...

Lees meer

 

Afvallen

Helemaal klaar met het diëten en zie je bijna geen verschil...

Lees meer

 

Frequentie therapie

Raymedies zijn de nieuwste ontwikkelingen op gebied...

Lees meer

 

Lichttherapie

Licht is de basis van al het leven. Bekend is dat kleur ook...

Lees meer

Mevr. de Boer

Tot mijn vreugde, totaal geen allergische klachten meer.. bedankt!

DHR. Teunissen

Ik wil graag een hond maar weet dat ik daar allergisch voor ben, na allergie behandeling blijk ik hier helemaal vanaf te zijn, de hond is inmiddels in huis.

DHR. Sanders

Ik ben hier geweest aangezien ik sinds mijn jeugd al last heb van hooikoorts. Na twee keer de behandeling met de koffer, ben ik geheel klachtenvrij.

Heb je nog vragen?

neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liesbeth Schmitz

Eigenaresse Allergiecentrum praktijk Schmitz
Haaksbergen / Deventer

Bedrijfsgebouw

De Steupel

Bouwstraat 9 a

7483 PE Haaksbergen

  06-212 363 61

  

Bedrijfsgebouw

IJsselwinde

Keulenstraat 8

7418 ET Deventer

Allergieën

Hooikoorts

Eczeem

Voedselallergie

Lichttherapie

Frequentietherapie

Zorgverzekeraar

Slaapproblemen

Stress

Huidklachten