fbpx

Klaar met hoofdpijn of migraine? Kom dan nu in actie!

Bel voor een
gratis intake!

Regelmatig hoofdpijn of migraine?

igraine of clusterhoofdpijn? Regelmatig terugkerende hoofdpijn kan van grote invloed zijn op je dagelijkse functioneren. Zeker bij hevige vormen als migraine en clusterhoofdpijn, maar ook bij andere vormen van hoofdpijn. Deze klachten worden vaak veroorzaakt door een verstoorde hormoonhuishouding en zijn meestal erg goed te behandelen. Over het algemeen kunnen wij je in 1 tot 3 behandelingen van je klachten afhelpen.

Onze moderne (pijnloze) behandelmethode maakt gebruik van:

  • hormoon- en overgevoeligheidsmeting
  • detoxpleisters
  • lichttherapie

Met ons meetsysteem brengen wij je hormoonhuishouding in beeld. Je lichaam wordt doorgemeten via de meridianen. Vervolgens worden  middels een grafiek je blokkades in beeld gebracht. Op basis van de uitkomsten van de grafiek gaan wij verder behandelen. Overigens is een meting compleet pijnloos. Er worden bij de meting zes kabeltjes op handen en voeten geplakt en een kleine lichtpen onder je navel gezet, maar hier voel je niets van. Geen enkele behandeling doet pijn of is vervelend. Tijdens de behandeling zit je in een relaxstoel. Vervolgens krijg je speciale detoxpleisters mee die worden ingezet om jouw lichaam te ontgiften. Deze plak je een aantal dagen in specifieke volgorde op verschillende punten van jouw lichaam.

Lichttherapie bestaat uit klein licht en groot licht. Bij klein licht meten we met een meetpen jouw meridianen door. Je lichaam geeft aan waar blokkades zitten. Die blokkades worden met behulp van een lichtpen behandeld. Bij de lichtbehandeling  wordt gebruik gemaakt van acupuntctuurpunten. Echter gebruiken wij geen naalden. Je wordt op celniveau gereset. Groot licht maakt gebruik van een grotere lamp met verschillende kleuren licht. Het principe is ook hier dat wij je behandelen via diverse acupunctuurpunten om jouw lichaam in balans te brengen. Licht werkt  bij groot licht ook op celniveau . Deze behandeling zetten wij in bij alle allergieën en emotionele en hormonale disbalans.

 

Wat kunnen we voor je doen?

Praktijk Schmitz biedt behandelingen aan op basis van natuurgeneeskunde. Ons doel is het opsporen van het probleem en dit vervolgens te behandelen vanuit de basis. Het streven is dat klachten voor 80% tot 100% verdwijnen en weg blijven.

Wil je gratis advies?

 

Allergieën

Een allergische reactie is je immuunsysteem dat onterecht reageert...

Lees meer

Hooikoorts

Hooikoorts is een veel voorkomend probleem in ons land...

Lees meer

 

Eczeem

Eczeem is een vervelende huidaandoening die veel vormen kan komen...

Lees meer

 

Afvallen

Helemaal klaar met het diëten en zie je bijna geen verschil...

Lees meer

 

Frequentie therapie

Raymedies zijn de nieuwste ontwikkelingen op gebied...

Lees meer

 

Lichttherapie

Licht is de basis van al het leven. Bekend is dat kleur ook belangrijk is.

 

Mevr. de Boer

Tot mijn vreugde, totaal geen allergische klachten meer.. bedankt!

DHR. Teunissen

Ik wil graag een hond maar weet dat ik daar allergisch voor ben, na allergie behandeling blijk ik hier helemaal vanaf te zijn, de hond is inmiddels in huis.

DHR. Sanders

Ik ben hier geweest aangezien ik sinds mijn jeugd al last heb van hooikoorts. Na twee keer de behandeling met de koffer, ben ik geheel klachtenvrij.

Heb je nog vragen?

neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liesbeth Schmitz

Eigenaresse Allergiecentrum Praktijk Schmitz
Haaksbergen 

Allergiecentrum 

Praktijk Schmitz

Maatweg 25

7482 SP  Haaksbergen

  06-212 363 61

  info@praktijkschmitz.nl

KvK-nr: 57412359

Btw-nr: NL001406250892