fbpx

terugkerende blaasontsteking

zonder antibiotica  te behandelen

 Bewezen succesvol

Blaasontsteking

Ongeveer een op de vijf vrouwen heeft minstens één keer per jaar een blaasontsteking, ook wel een urineweginfectie genoemd. Een vervelende infectie die meestal wordt behandeld met antibiotica. Te vaak antibiotica is echter niet goed voor een lichaam. Gelukkig is er ook een alternatieve behandeling die structureel werkt, pijnloos is en geen gebruik maakt van antibiotica.

Onze moderne (pijnloze) behandelmethode maakt gebruik van:

  • ZAP-ontstekingsmeting gericht op de blaas
  • detoxpleisters
  • gecombineerde praktijk- en thuisbehandeling (o.a. microstroomtherapie)

 

Hoe werkt microstroomtherapie?

Bij aanwezigheid van schadelijke bacteriën, schimmels, virussen of parasieten wordt de eigen frequentie sterk verstoord. Door gebruik te maken van een microstroom die gelijk is aan de eigen frequentie van de ziekteverwekker kan men de ziekteverwekker opruimen, oftewel vernietigen, zodat deze uit het lichaam verdwijnt.

Voor de microstroomtoediening worden 2 elektrodes op het lichaam geplaatst. De exacte plaats hangt af van waar de klachten optreden. De behandeling is pijnloos.

Deze behandeling, die gebruik maakt van een zap apparaatje, kunt u ook eenvoudig thuis voortzetten. Na de ZAP-ontstekingsmeting in onze praktijk, maken wij een programma dat we op een chip programmeren. U krijgt vervolgens een ZAP-apparaat in bruikleen zodat u thuis de behandeling verder kunt uitvoeren.

Microstroomtherapie helpt ook bij andere klachten die ontstekingsgevoelig zijn, zoals darmklachten, schimmels en dergelijke. Ook vermoeidheid die veroorzaakt wordt door infecties van schimmels, bacteriën, parasieten en/of virussen kan op deze manier behandeld worden.

Detoxpleisters

Daarnaast krijgt u speciale detoxpleisters mee die worden ingezet om uw lichaam te ontgiften. Deze plakt u een aantal dagen in specifieke volgorde op verschillende punten van uw lichaam, waarbij de pleisters hun werk doen.

 

 

Wat kunnen we voor je doen?

Praktijk Schmitz biedt behandelingen aan op basis van natuurgeneeskunde. Ons doel is het opsporen van het probleem en dit vervolgens te behandelen vanuit de basis. Het streven is dat klachten voor 80% tot 100% verdwijnen en weg blijven.

Wil je gratis advies?

 

Allergieën

Een allergische reactie is je immuunsysteem dat onterecht reageert...

Lees meer

Hooikoorts

Hooikoorts is een veel voorkomend probleem in ons land...

Lees meer

 

Eczeem

Eczeem is een vervelende huidaandoening die veel vormen kan komen...

Lees meer

 

Afvallen

Helemaal klaar met het diëten en zie je bijna geen verschil...

Lees meer

 

Frequentie therapie

Raymedies zijn de nieuwste ontwikkelingen op gebied...

Lees meer

 

Lichttherapie

Licht is de basis van al het leven. Bekend is dat kleur ook belangrijk is.

 

Mevr. de Boer

Tot mijn vreugde, totaal geen allergische klachten meer.. bedankt!

DHR. Teunissen

Ik wil graag een hond maar weet dat ik daar allergisch voor ben, na allergie behandeling blijk ik hier helemaal vanaf te zijn, de hond is inmiddels in huis.

DHR. Sanders

Ik ben hier geweest aangezien ik sinds mijn jeugd al last heb van hooikoorts. Na twee keer de behandeling met de koffer, ben ik geheel klachtenvrij.

Heb je nog vragen?

neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liesbeth Schmitz

Eigenaresse Allergiecentrum Praktijk Schmitz
Haaksbergen 

Allergiecentrum 

Praktijk Schmitz

Maatweg 25

7482 SP  Haaksbergen

  06-212 363 61

  info@praktijkschmitz.nl

KvK-nr: 57412359

Btw-nr: NL001406250892