Stel uw vraag

Patientenreacties
Regelmatig krijgen wij vragen over de mail.

Om u inzicht te geven over de diversiteit van onze behandelingen houden wij hier een patiëntenforum bij.

Heeft u zelf een vraag, mail of bel ons gerust. Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Buikpijn
“Ik heb al jaren last van veel buikpijn, soms meer, soms minder. Het gaat echter niet over, wat kan ik hier aan doen?”

Haaruitval
“Mijn haar valt de laatste tijd uit. Van de huisarts heb ik een speciale shampoo gekregen maar dat helpt nog steeds niet.
Wat kan ik doen?”

Pesten
“Mijn kind wordt gepest op school. Ik zie dat hij steeds slechter presteert en zich in zichzelf keert. Ik ben al op school wezen praten maar kom daar niet verder mee.”

Anti-Rook
“Graag wil ik stoppen met roken. Doen jullie dit ook?”

Voedselallergie
“Ik heb steeds meer klachten bij het eten van bepaalde voeding. Het uit zich in rode vlekken en eczeem. Ik kan er steeds slechter tegen. Kunt u hier iets mee?”

Huidklachten
“Ik ben ontevreden over mijn huid. Mijn huid ziet er moe uit en ik heb wallen onder mijn ogen. Kunt u hier iets aan doen?”

Stress
“Ik heb een drukke baan en een druk leven. Nu heb ik al een tijdje het gevoel dat het me teveel wordt. Kunt u een preventief onderzoek doen en mij begeleiden bij een andere aanpak van hoe ik leef?”

Slaapproblemen
“Ik heb sinds circa 4 jaar slaapproblemen. Ik kom slecht in slaap en als ik al in slaap val heb ik niet het idee echt tot rust te komen. Ik sta iedere ochtend vermoeid op met het idee dat ik niet geslapen heb. Onderhand weet ik niet meer wat ik nog zou kunnen ondernemen om dit probleem op te lossen, te meer daar bezoeken aan de huisarts niets opleveren.”

Allergie
“Ik heb via allerlei instanties geprobeerd om van mijn allergie af te komen. Ik kom hier echter niet verder mee. Kunnen jullie mij hierbij helpen? Ik heb trouwens geen idee om wat voor allergie het gaat!”

Stralingsklachten

“Ik heb allerlei klachten en niemand weet wat er met me aan de hand is. Nu hebben wij een GSM mast bij ons in de buurt. Zou het kunnen dat ik daar last van krijg of is dit een gekke vraag?”

Medicijnen
“Ik maak gebruik van medicijnen/supplementen en vraag me af of deze wel goed zijn voor mij. Kunt u hier achter komen?”

Huilbaby
“Ons kindje huilt heel veel, we zijn en einde raad. De huisarts zegt niets voor ons te kunnen doen, het moet vanzelf over gaan. Wij hebben echter slapeloze nachten. Ook kan hij moeilijk omgaan met onvoorspelbare, onrustige momenten. Dit uit hij ook door te gaan huilen. Verder is hij nog erg op zichzelf en het is moeilijk om hem uit zijn eigen wereldje te halen. Kunnen jullie hier iets mee?”

https://www.praktijkschmitz.nl/patientenforum/