Skin-care

Energetisch behandeling voor het activeren van de lymfcirculatie. Door de behandeling wordt de bloedsomloop geactiveerd. Daardoor krijgen het weefsel en de huid een verbeterde zuurstoftoevoer en worden afvalstoffen afgevoerd. Door middel van het opheffen van blokkades, bijvoorbeeld veroorzaakt door littekens, brengen we de energie in de huid en het lichaam terug.

De energetische massage van i-Health is een natuurlijke methode voor herstel van de huid zonder toepassing van lichaamsvreemde stoffen, injecties of chirurgie. Het veroudering beperkende effect wordt uitsluitend behaald door ontgiftende en daardoor gezondheidsbevorderende maatregelen. Het is een grondige methode die de oorzaak niet alleen diep onder de huid, maar ook diep in het lichaam aanpakt!

Huidbehandeling
Het anti-aging programma is gebaseerd op het opsporen van de werkelijke oorzaken van o.a. huidveroudering en het behandelen daarvan. De behandeling bestrijdt veroudering en geeft de huid haar natuurlijke frisheid en jeugdigheid terug. Een kuur verbetert niet alleen de huid, ook de algehele conditie en vitaliteit nemen toe!