Preventie

Mensen met allergische verschijnselen worden veelal geadviseerd om preventief de ‘ziektemakers’ te vermijden om zo te voorkomen dat ze last krijgen van hun allergische verschijnselen. In het geval van huistofmijt allergie wordt sterke hygiene aanbevollen om inhalering van de huistofuitwerpselen te vermijden. In geval van hooikoorts wordt dit al moeilijker. En bij het hebben van een huisdier dient het dier het huis te verlaten. In geval van een voedseltolerantie adviseert mij het mijden van die producten waarbij overgevoeligheidsreacties optreden.

Een behandeling bij het Allergie Centrum Twente is erop gericht om de immunologische reactie zo te beinvloeden dat allergische verschijnselen uitblijven ook wanneer men nadien in aanraking komt met het allergeen(en) of voedselproduct(en).

Allergie centrum Twente maakt hierbij gebruik van een unieke, succesvolle allergiebehandeling die bij uitstek geschikt is voor het snel opsporen en verwijderen van uw allergieen. Ongeveer
90 % van onze clienten zijn na enkele behandelingen klachtenvrij.

Allergie centrum Twente behandelt:
– op natuurlijke wijze
– snel, doeltreffend en pijnloos
– inzichtelijk en meetbaar
– zonder gebruik van medicijnen
– met uitgebreide na-controle en rapportages

Het is verbluffend te ervaren hoe mensen met jarenlange klachten zelfs geen medicijnen meer nodig hebben. Het gevolg is een verhoogde weerstand, meer energie en vitaliteit.