Allergie

Unieke allergie behandeling
Hooikoorts, voedselintolleranties, astma,eczeem, huisstofmijt etc.

Wij hebben in onze praktijk een allergie behandeling (=overgevoeligheid voor) ontwikkeld die zo succesvol blijkt te zijn dat onze methode in meerdere praktijken in Nederland wordt toegepast. Het internationale centrum i-Health Therapie heeft deze methodische benadering ter verdere uitbouw en studie uitgezet in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de VS.

Voedselintoleranties en andere overgevoeligheden hebben allen een negatief effect op de gezondheid. Ze beïnvloeden uw vitaliteit en beperken soms zelfs voor langere tijd uw functioneren.

allergie

Na het invullen van een anamnese, een intake gesprek en een uitgebreide energetische meting wordt via diverse scans via een computergestuurd programma, onderzoek gepleegd naar de soort en aard van de evt. allergische problemen en worden evt. andere klachten die niets met die allergische reacties te maken hebben uitgesloten. Is er een allergie vastgesteld dan wordt een speciaal behandelprotocol uitgevoerd.

Bij ongeveer 90 % zijn vaak slechts 1 tot enkele behandelingen nodig om een eind te maken aan die klachten. De allergiebehandeling gebeurd met lichtpatronen en energetische velden en slechts 1 acupunctuurnaald. Daarbij is de keuze van de juiste acu- en reflexpunten natuurlijk beslissend over het succes van de behandeling.

Momenteel hebben honderden mensen deze behandeling ondergaan en de klachten variëren van voedselallergie (zoals koemelk, fruit, vis, overgevoeligheden) tot hooikoorts, astma, huisstofmijt, huisdierallergie, contactallergie, huidirritaties, oogirritaties en of hoest en zg. verkoudheidsproblemen. Ook o.a. vermoeidheidsklachten en eczeem kunnen hiermee behandeld worden. Het is verbazingwekkend hoe mensen die jarenlang medicijnen gebruikt hebben na enkele behandelingen deze vaak niet meer nodig hebben en lekkerder in hun vel zitten.

Voorbeeld allergie resultaten:

Even wat feedback n.a.v. de behandeling die ik van jullie kreeg tegen de koemelkeiwit intolerantie. Aanvankelijk merkte ik na de behandeling dat mijn spijsvertering anders was geworden en voedsel langer vastgehouden werd. Heel voorzichtig ben ik melkprodukten gaan uitproberen; te beginnen met een wolkje melk in thee en vervolgens een beetje yoghurt enz. Dat ging allemaal goed en na korte tijd kon ik weer yoghurt bij ontbijt en bijvoorbeeld een creme caramel als dessert in een restaurant eten. Vorige week ben ik me te buiten gegaan aan een hele grote coupe met drie soorten ijs en slagroom. Toen dacht ik ik moet ik jullie beslist schrijven dat de behandeling heel veel succes blijkt te hebben en ik weer enorm geniet van allerhande voedsel met melkprodukten erin. Wat ben ik blij dat het mogelijk was om wat indertijd ineens als een intolerantie kwam nu met een enkele behandeling teruggedraaid is.

ANDERE PATIENTEN REACTIES

Eczeem:
Mijn zoon heeft al jarenlang eczeem, jeuk, krabben, rode plekken, hij heeft er echt last van, eerst leken de behandeling niet aan te slaan maar nu, na ca 6 weken zien we toch wel degelijk verschil, de huid wordt beter en de klachten trekken weg,… (HR te Haaksbergen)

Eczeem:
Ons kindje is 6 maanden oud en heeft nu al eczeem, 1 allergie behandeling ondersteund met wat homeopatisch druppels, weg allergie, als sneeuw voor de zon.. ons andere zoontje en mijn man hebben ook een allergie, zij gaan nu ook voor allergie behandeling (H te V te Utrecht)

Hooikoorts:
Onze beide kinderen hebben last van hooikoorts, de een meer dan de ander maar toch, na allergie behandeling zijn ze er voor meer dan 80 % van af! Dank je wel! (MW te Enschede)

Dierenallergie:
Wij hebben een boerderij met veel dieren en ik ben allergisch voor koeien, honden en katten, na allergie behandeling zijn de allergische klachten zeker voor meer dan 70 % verdwenen. Nog iets last van koeien allergie maar ook dat lijkt minder te worden (SD te Beckum)

Eczeem:
Ons zoontje van 2 jaar heeft last van vreselijke eczeem, echt zielig, na allergie behandeling zagen we eerst een verslechtering (ontgifting door het lichaam) maar naderhand knapte hij zienderogen op, allergie is praktisch weg. ( SK te Diepenheim)

Eczeem:
Nadat wij (ouders van Sven 3 jaar) doorkregen dat Sven een eczeem had waar de dermatoloog geen raad mee wist, gevolgd door de mededeling dat hij zijn levenlang hormoonzalf zou moeten gebruiken, toen dachten we, dit niet. We zijn toen zelf op zoek gegaan naar oplossingen in de natuurlijke zorg. Zo komt het dat hij, na jarenlange ellende, klachten, slecht slapen (en de ouder dus ook) bij Praktijk Schmitz terecht kwam. Na 5 behandelingen, waarbij gekeken werd naar parasitaire belastingen en een overgevoeligheid is Sven echt helemaal van zijn klachten af! Onvoorstelbaar (SK te Enschede)

Hooikoorts:
Onze zoon is na een aantal behandelingen bij jullie nu echt hooikoorts vrij. Wij danken jullie voor de goede zorgen (JH te Haaksbergen)

Hooikoorts:
Hooikoorts, vreselijke jeuk en rode vlekken, na allergie behandeling leken de klachten eerst erger te worden, maar nu na 4 weken nemen de klachten af, ben nu voor meer dan 90 % van mijn allergie af (MT te Haaksbergen)

Hondenallergie:
Ik wilde graag een hond maar weet dat ik daar allergisch voor ben, na allergie behandeling blijk ik hier helemaal vanaf te zijn, de hond is inmiddels in huis (TS te Haaksbergen)

Dierenallergie:
Ik heb honden en katten in huis maar ben ik vreselijk allergisch voor, toch maar een allergie behandeling geprobeerd, baat het niet, schaadt het niet.. tot mijn vreugde, totaal geen allergische klachten meer.. bedankt! (DB te Hengelo)

Wilt u meer informatie zie dan : www.allergiecentrumtwente.nl