Afvallen

Afvallen zonder shakes, diëten of pillen.

Ook moe van afvalprogramma’s die niet werken, Ook klaar met jojo-diėten? Brengt u ook uren door in de sportschool en ziet u nauwelijks resultaat?

U bent niet de enige!. De meeste mensen raken gefrustreerd door de minimale effecten van de laatste afvaltrends. Het is daarom tijd voor een afvalprogramma dat rekening houdt met het waarom van het aankomen en van falende dieetprogramma’s en pillen.

02C13227

SP6 is een compleet nieuwe benadering van succesvol afvallen. Alleen SP6 richt zich op de oorzaak van het aankomen door het helpen beheersen van de eetlust en het voorkomen van de bekende ontsporingen (vreetbuien) daarvan. Een gereguleerde eetlust zal maken dat u voldoende heeft aan normale porties en minder geneigd bent tot ongezond snacken. Op deze wijze verandert de gebruikelijke, slopende afvalrace in levenslang eenvoudig vol te houden gewichtsbeheersing.

SP 6 is een zelfhechtende Patch of ook wel pleister genoemd die gebruikt
maakt van de principes van acupunctuur om zachtjes punten op het lichaam
te stimuleren die al duizenden jaren worden gebruikt om eetlust in balans
te brengen en te beheren.

Het resultaat is een natuurlijke afname van honger en “lekkere trek” zonder enige drugs, stimulerende middelen of naalden die het lichaam binnengaan.

Afvallen zonder dieet na vakantie

De zomervakantie zit er voor de meest mensen weer op. Vakantie staat voor genieten en lekker doen waar je zin in hebt. Dat heeft meestal ook z’n invloed op ons eetgedrag. We nemen tijdens de vakantie vaak elke dag een wijntje. We eten lekker uitgebreid en snoepen tussendoor. En dan kom je terug van vakantie, stapt op de weegschaal en ziet tot je ergernis dat je flink aangekomen bent.

Op dat moment wil je er gelijk werk van maken om deze extra pondjes eraf te krijgen en bij voorkeur ook die extra kilo’s die er al voor de vakantie aan zaten.

Vaak moet al dat extra vet er zo gauw mogelijk af, maar waarom laten we het toch zo ver komen en op welke manier kunnen we het beste deze extra kilo’s kwijt raken. Is diëten wel zo goed voor ons lichaam? Vaak worden deze extra kilo’s aangevallen met een crash dieet. Even aan de shakes en het lichaam uithongeren en dan zijn die kilo’s zo weg, denken de meeste mensen.

Maar is dat wel zo? Het antwoord daarop is: NEE

Uiteraard raak je wel veel gewicht kwijt op deze manier, maar dit is helaas niet permanent. Door deze vorm van diëten wordt de hormoonhuishouding verstoord en werk je het jojo effect in de hand. Het lichaam is namelijk ingesteld op overleven en als het lichaam te weinig energie krijgt zal het lichaam dit ervaren als voedselschaarste en alles wat er binnenkomt direct opslaan als vet (als voorraad)

Vaak hoor ik mijn klanten zeggen maar ik eet bijna niets, ze denken dat als je maar weinig calorieën eet je afvalt maar zo simpel is dat niet. Door langere tijd weinig calorieën te eten, ziet het lichaam dit als hongersnood en zal alles wat binnenkomt opslaan als vet.